title icon

Bli pilot

”Jag är ju inte pilot!” Ok, men det är inte så svårt som man kan tro att lära sig flyga. Det finns ett stort antal flygklubbar och flygskolor över hela landet som kan hjälpa Dig att bli flygare. Efter en första provlektion där Du själv spakar maskinen så är Du fast. Du landar med ett leende och några månader senare kan du titulera Dig pilot. Det kräver en del disciplin och fokus, men känslan när Du gör Din första ensamflygning är helt fantastisk! Det finns upplägg som passar både den som vill gå snabbt fram och den som bara har någon kväll i veckan och söndag förmiddag tillgänglig. När Du köper en flygmaskin av Primacy Aircraft så hjälper vi Dig att hitta rätt upplägg i Din närhet.

Att köpa och äga ett flygplan kräver självklart också en del av Dig. Det är ju lite mer att tänka på än att äga en bil. Helst ska Du förvara Din maskin i en hangar och självklart ska Du följa alla regler för registrering, service och underhåll av maskinen. Lugn, Primacy Aircraft hittar lösningarna för Dig! När vi har kommit fram till vilken maskin som passar Dina behov så sätter vi igång processen, Du fokuserar på Din utbildning. Vi släpper inte taget om Dig förrän hela upplägget är klart och Du känner Dig trygg att när som helst resa vart Du vill i Din egen flygmaskin.

Du kommer snart att märka att produkterna från Diamond Aircraft håller på att revolutionera allmänflyget. Det har aldrig varit så enkelt att vara privatflygare. Med moderna material och dieselmotorteknik sätter Diamond en helt ny standard för driftsäkerhet, ekonomi och miljö i sitt segment. Som Du ser kompromissar vi inte heller med design.

Ta kontakt med oss på Primacy Aircraft så pratar vi om Diamonds produkter och hur Du ska bli flygare!

För mer information

Kontakt

Var vänlig kontakta oss för mer information om hur Du blir flygare!

Kontakt